3-daags "Pieterpad" Arrangement (4 personen).

Aankomst: mvanaf 15.00 uur.

Vertrek: uiterlijk 10.30 uur.
€ 435,00 plus gratis Haal – en brengservice naastgelegen plaatsen.
Wandelen is een sportieve- en eveneens een gezellige bezigheid en de af te leggen afstanden vragen een behoorlijke inspanning van de wandelaar. Doorgaans zijn de wandelaars dagenlang onderweg en moeten nogal wat bagage met zich meesjouwen. "Wat zou het aangenaam zijn om 's morgens zonder bagage te kunnen vertrekken" of een dag te rusten en andere gezellige dingen te doen.
Ommen, het pittoreske stadje aan de Vecht, met z'n intieme centrum en gezellige terrassen staat bij velen hoog aangeschreven.
Veel wandelaars, o.a. Pieterpatters, overnachten in Ommen en geven te kennen onder de indruk te zijn van de schoonheid van de bosrijke omgeving.

Heerlijk onthaasten door 's morgens rustig aan een fiets – scooter - of wandeltocht te beginnen en ’s middags heerlijk varen op de Vecht of gewoon lekker relaxen op het zonnige terrasje van B&B "Paoldiekie".
Indien u een wandeling wilt maken naar een plek/gebied waarmee geen goede openbare verbinding is willen wij u, indien u dit wenst, ophalen met eigen vervoer (vergoeding afhankelijk van de afstand).
In Ommen heeft u een ruime keuze uit eetgelegenheden, waarvan een aantal met een terras aan de Overijsselse Vecht.
Uiteraard begrijpen wij dat buitenshuis dineren, vanwege de kosten, niet altijd de voorkeur heeft.
Op loopafstand bevindt zich een restaurant waar u heerlijke maaltijden kunt afhalen voor een “schappelijke” prijs.
Alles wat nodig is voor het dineren bevindt zich in de keuken van B&B "Paoldiekie" w.o. borden, bestek dessertschalen, glazen etc.
© 'Paoldiekie' • Tuinstraat 8 • 7731 GR • Ommen • Tel:0529-456 564 • Mobiel: 06-5720 4770 • Disclaimer